• 1 1/2 κιλό αρνάκι γάλακτος, μπούτι ή σπάλα
  • ½ κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο ή φυτίνη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ανηθο ψιλοκομμένο
  • ½ κιλό ανθότυρο
  • 3 αβγά
  • 6 φύλλα κρούστας

Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια σαν καρύδι. Τα τσιγαρίζετε με 2 κουταλιές σούπας βούτυρο. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα σιγοψήνετε μισή ώρα. Λιώνετε το ανθότυρο με πιρούνι και προσθέτετε τα αβγά, ελαφρά χτυπημένα, και τον άνηθο. Ανακατώνετε καλά για να ενωθούν τα υλικά. Αφήνετε να κρυώσει λίγο το κρέας. Αλείφετε με πινέλο ένα φύλλο με βούτυρο και το διπλώνετε στη μέση. Βάζετε επάνω το 1/6 από το κρέας και το 1/6 από το μίγμα του ανθότυρου. Τυλίγετε το φύλλο σαν δεματάκι. Επαναλαμβάνετε το ίδιο και με τα άλλα 5 φύλλα. Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψάκι, αλείφετε με βούτυρο την επιφάνεια και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο (175ο Κελσίου) μέχρι να ροδίσουν (μισή περίπου ώρα). Σερβίρονται ζεστά, με ωμά ή βραστά λαχανικά.