Πώς επιτρέπονται οι φωτορεπόρτερς στις μονάδες εντατικής θεραπείας επί κορωνοϊού όταν δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις των συγγενών των ασθενών;

Πώς επιτρέπεται να δημοσιεύονται στην τηλεόραση φωτογραφίες ανυπεράσπιστων γυμνών ανθρώπων στα κρεβάτια της εντατικής ενώ βρίσκονται στο έλεος του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όταν δεν έχουν ερωτηθεί γι αυτό ούτε έχουν την ικανότητα να προστατεύσουν την αξιοπρέπειά τους;

Σε ιδιωτικά νοσοκομεία επιτρέπεται αυτή η ασυδοσία των μέσων μαζικής ενημέρωσης;

Η σαχλή δικαιολογία των δημοσιογράφων ότι δείχνουν αυτές τις εικόνες για να αναδείξουν τη σοβαρότητα της κατάστασης σε ποιον απευθύνεται; Στους αρνητές του κορωνοϊού που αμετανόητοι ακόμη διοργανώνουν διαδηλώσεις ή σε αυτούς που τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβηθούν περισσότερο;

Να παρέμβει Εισαγγελέας ΤΩΡΑ γι αυτό το αίσχος της τηλεοπτικής τρομοκρατίας.

Αυτή η κατάσταση δίνει επιχειρήματα στους αρνητές του κορωνοϊού που μιλάνε για κακόβουλη απόπειρα καταστολής του πληθυσμού εκ μέρους της εξουσίας. Ειδικά της 4ης εξουσίας που είναι ο Τύπος.

Δελτία ειδήσεων χρονικής διάρκειας 90 λεπτών που επί 80 λεπτά έχουν θέμα τον κορωνοϊό και δείχνουν είτε γυμνά σώματα στις εντατικές είτε τεράστιες σύριγγες με εμβόλια να μπήγονται σε μπράτσα.

Η ψυχολογία των ανθρώπων είναι άθλια: άνθρωποι με σπασμένα νεύρα, σε κατάσταση υστερίας, που δεν έχουν ούτε το δικαίωμα να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητό τους στη θάλασσα να ξεσκάσουν. Άνθρωποι που πειθάρχησαν με εξαιρετική συνοχή και φιλοπατρία επί τρείς μήνες την περασμένη Άνοιξη και που η πολιτεία τους έκανε να νιώσουν κορόιδα όταν άνοιξε τα σύνορα στους τουρίστες και τους εργάτες γης το καλοκαίρι. Λες και μόνο όσοι εργάζονται στον τουρισμό δε νοείται επ’ ουδενί να χάσουν τις δουλειές τους γιατί είναι ανώτερες όλων των άλλων που έκλεισαν τα μαγαζιά τους ή απολύθηκαν.

Αλλά ακόμη και όταν τελείωσε η τουριστική περίοδος, η κυβέρνηση δεν είπε να επιβάλλει έγκαιρα την καραντίνα στις αρχές Οκτώβρη αναμασώντας τις αηδίες περί προσωπικής ευθύνης και μεταθέτοντας την ευθύνη της και πάλι στην πλάτη αυτού του πολύπαθου λαού που 11 χρόνια τώρα δεν έχει δει άσπρη μέρα και προσπαθεί να επιβιώσει με το τίποτα. Μόνη της έχασε την αξιοπιστία που είχε κερδίσει: με τις παλινωδίες για τη χρήση μάσκας και το άνοιγμα των πάντων για το καλοκαίρι με τη ζέστη. Λες και από την άνοιξη δεν έβλεπε τι γίνεται με την επιδημία στις χώρες της Αραβίας που είχαν πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες από την Ελλάδα. Άσε τους υποκριτικούς επαίνους για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που, εκτός από δώρο του Πάσχα, δεν άκουσα να έχει πάρει καμιά έμπρακτη ανταμοιβή για όλο αυτό που τραβάει εδώ και μήνες και το οικογενειακό του περιβάλλον επίσης.

Το άλλο παράδοξο που εξαγγέλθηκε πάλι είναι ότι οι υπάλληλοι που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και κάθονται στο σπίτι τους δικαιούνται 800 €, τη στιγμή που δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν κανονικά 160 και πλέον ώρες τον μήνα για μισθούς 540-740 €!

Λίγη ντροπή επιτέλους!!!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ