• 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουτί ζελέ ανανά
  • 800 γραμμάρια ψιλοκομμένα διάφορα φρούτα κομπόστα
  • 1 μικρή κονσέρβα κομπόστα ανανά
  • Λίγα κερασάκια μαρασκίνο

Ετοιμάζουμε το ζελέ, όπως γράφει η συνταγή του. Βάζουμε το γιαούρτι σε λεκανίτσα. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρούτα, αφού τα στραγγίσουμε καλά από το ζουμί τους, και τον μισό ανανά της κονσέρβας, αφού τον ψιλοκόψουμε. Οταν κρυώσει το ζελέ (χωρίς να πήξει), το προσθέτουμε κι αυτό στο μίγμα του γιαουρτιού με τα φρούτα και ανακατώνουμε καλά. Βάζουμε το γιαουρτογλυκό στο ψυγείο, μέσα στο μπολ που θα το σερβίρουμε. Οταν πήξει, το γαρνίρουμε με τον ανανά και τα κερασάκια.

Αν θέλουμε να είναι το γλυκό μας διαιτητικό, χρησιμοποιούμε γιαούρτι στραγγιστό με λίγα λιπαρά, ζελέ και κομπόστα με γλυκαντικό διαίτης.