Φίλες και Φίλοι.

Το Διαδίκτυο είναι αξιοθαύμαστο! Μπορεί να ανασύρει από το Παρελθόν ειδήσεις και εικόνες οι οποίες να είναι εκπληκτικές!

Οι Ειδήσεις και οι Εικόνες που έλαβα αντικαθιστούν Άρθρα που θα χρειαζόντουσαν μεγάλα κείμενα για να δώσουν την είδηση. Προσέξτε το πώς στοιχειοθετείται και αποδεικνύεται ο Ισχυρισμός ότι ανά 100 χρόνια ο Πλανήτης μας καθίσταται αφιλόξενος για τους Ανθρώπους λόγω αόρατων δια Γυμνού οφθαλμού εχθρικών πρός την Ζωή μικροοργανισμών. Το γεγονός δε ότι η Ζωή εξακολουθεί, είναι άκρως παρήγορο διότι υπόσχεται ότι ΚΑΙ αυτή η επίθεση θα αποκρουστεί το 2020, όπως συνέβη και το 1720 με την Πανώλη, το 1820 με την Χολέρα και το 1920 με την Ισπανική Γρίππη!

Οι Τίτλοι κλπ. είναι στην Αγγλική Γλώσσα, χωρίς μετάφραση, αλλά οι εικόνες είναι τόσο πολύ επεξηγηματικές, ώστε η κατανόηση είναι εύκολη, ακόμη και του Ποιήματος που προτρέπει την παραμολή εντός των οικιών (And people stayed home) και την ανάγνωση βιβλίων (and read books)! Επίσης και η Ανακοίνωση περί περί διακοπής των Μαθημάτων των Σχολείων, Εκκλησιασμών, Θεάτρων, Κινηματογράφων, Κέντρων Διασκεδάσεως και Συναθροίσεως, είναι όμοια με τις σύγρονες!

Κώστας Μπιζάνος