Μουσείο-Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη Τεριάντ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η Παιδαγωγική και Ψυχολογική Διάσταση της Τέχνης: Τα Μουσεία ως πυλώνες πολιτισμού και δεξιοτήτων ζωής»

Το ΜΟΥΣΕΙΟ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ – ΤERIADE
http://www.museumteriade.gr/

Ανακοινώνει τη διεξαγωγή επιστημονικού και καλλιτεχνικού ψηφιακού συνεδρίου με τίτλο «Η Παιδαγωγική και Ψυχολογική Διάσταση της Τέχνης: Τα Μουσεία ως πυλώνες πολιτισμού και δεξιοτήτων ζωής».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 5, 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2021, περίοδος που συμπίπτει με την επέτειο της απελευθέρωσης της Λέσβου, νησί που φιλοξενεί το ιδιαίτερο μουσείο του Στρατή Ελευθεριάδη.

Η φύση του συνεδρίου είναι διττή: Αφενός η παρουσίαση των σύγχρονων επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα της τέχνης και της επιρροής της στην εκπαίδευση και αφετέρου η ανάδειξη των εικαστικών εξελίξεων, αλλά και των υπολοίπων μορφών καλλιτεχνικής έκφρασης.

Επομένως, το συνέδριο απευθύνεται σε επιστήμονες, καλλιτέχνες και ανθρώπους των γραμμάτων, οι οποίοι καλούνται να παρουσιάσουν τα άρθρα ή τις δημιουργίες τους με τρόπους που επιβάλλει η σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Το συνέδριο είναι ανοιχτό στους λάτρεις της τέχνης και στους θιασώτες της επιστήμης και για το λόγο αυτό η συμμετοχή ως ακροατής είναι ελεύθερη.

Λεπτομέρειες για κατάθεση εισηγήσεων, έργων και φόρμα συμμετοχής εδώ:
https://psichologiagr.com/…/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83…/

Για δηλώσεις συμμετοχής μέσω τηλεφώνου:
2251023372, 6982213401, 6988019804

Διαβάστε για το Μουσείο
https://psichologiagr.com/…/%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83…/

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Μουσείου
Ευστράτιος Παπάνης
Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής