Τι πρέπει να προσέξετε για τη διανομή των φυλλαδίων σας

1. Μην πιέζετε τον επαγγελματία για μείωση της τιμής γιατί αυτό πολλές φορές οδηγεί σε κακή παροχή υπηρεσιών από μέρους του. Δεχθείτε την τιμή που σας δίνει (αν θεωρείτε ότι κινείται σε κάπως λογικά πλαίσια) αλλά πιέστε για καλύτερους όρους αποπληρωμής ή δεσμεύστε τον για μία καλύτερη τιμή σε περίπτωση συνεργασίας στο μέλλον.

2. Μην περιοριστείτε σε επικοινωνία μέσω e-mail, όσο κι αν αυτό σας διευκολύνει. Βρεθείτε δια ζώσης. Πάντα η προσωπική επαφή βοηθάει να καταλάβουμε κάποια πράγματα για τη σοβαρότητα του συνομιλητή μας.

3. Ζητείστε να μάθετε λεπτομέρειες για τον τρόπο που δουλεύει (υποδομή, οργάνωση και εκτέλεση υπηρεσιών), για το πελατολόγιό του (ίσως εκεί βρείτε πληροφορίες από τους πελάτες του) και απαιτείστε ενημέρωση σε καθημερινή βάση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, εφόσον ξεκινήσετε συνεργασία μαζί του.

4. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου ζητήστε ενημέρωση για τις ώρες έναρξης και λήξης της διανομής καθώς και για την περιοχή κάλυψης. Καλό θα είναι να υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα και πρόσβαση από τον πελάτη στην παρακολούθηση του έργου οποιαδήποτε στιγμή.

5. Και τέλος κάντε… τον σταυρό σας (χα, χα, χα !)

 

Άγγελος Παν. Κόλλιας

FAST MOVE – Υπηρεσίες διανομής διαφημιστικού υλικού

κιν. 6932742140