• 500 γραμ. μίγμα από διάφορα μανιτάρια (πλευρώτους, λευκά, κ.λ.π.)
  • 100 γραμ. λευκό κρασί
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Πιπέρι και κόλιανδρο σε κόκκους
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • Χυμό ενός λεμονιού,
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • 100 γραμ. τυρί φέτα (προαιρετικό)

Πλένετε καλά τα μανιτάρια και τα βάζετε σε κατσαρόλα. Προσθέτετε το κρασί, το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το πιπέρι, το σκόρδο λιωμένο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένον και λίγο αλάτι. Τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά, ώσπου να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Τα αφήνετε με το ζουμί τους ώσπου να κρυώσουν. Οταν τα σερβίρετε προσθέτετε, αν θέλετε, κομμάτια φέτας πασπαλισμένα με μαϊντανό.