Οι Σταυροφόροι συνέχισαν να πολεμούν το Ισλάμ και για 300 χρόνια προσπάθησαν αλλά απέτυχαν και ως το 1.300 εξαφανίστηκαν, αφού δεν μπόρεσαν να νικήσουν.

Το Ισλάμ συνέχισε να εξαπλώνεται. Πήγαν ως την Κεντρική Ευρώπη, ως την  Κίνα, την Ινδία, κατέκτησαν και την Ισπανία και της άλλαξαν το όνομα σε Ανδαλουσία. Καθώς κατακτούσαν κι άλλες χώρες, όλο και περισσότεροι πλήρωναν τον τζίζια (φόρο προστασίας). Ετσι μεγάλωνε η ισλαμική αυτοκρατορία.

Συνέχισαν την πορεία τους μέχρι που τους σταμάτησαν στις πύλες της Βιέννης στις 9/11 . Η 11η του Σεπτέμβρη δεν ήταν τυχαία ημερομηνία, που διάλεξε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Η 9/11 είναι συμβολική ημερομηνία στο ισλαμικό ημερολόγιο.

Μέχρι το 1.600 το Ισλάμ είχε κατακτήσει περισσότερα εδάφη γης, απ’ ό,τι η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία στην ακμή της.

Ανάμεσα στα 1.600 και 1.880, οι Ευρωπαίοι ζούσαν την Βιομηχανική επανάσταση. Παρήγαν προϊόντα σε μαζική παραγωγή και πουλώντας τα αποκτούσαν χρήματα, για να έχουν δυνατό στρατό και να πολεμήσουν τους μουσουλμάνους.  Ετσι μπόρεσαν να τους σταματήσουν στις πύλες της Βιέννης στις 9/11.

Οι Ευρωπαίοι άρχισαν να διώχνουν το Ισλάμ έξω από την Ευρώπη. Τους έσπρωξαν προς τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ως το 1924.

Η Ισλαμική αυτοκρατορία τελείωσε το 1924, το Χαλιφάτο τελείωσε στην Τουρκία από τον Ατατούρκ, που ήταν λαϊκιστής. Εδωσε στις γυναίκες δικαίωμα ψήφου. Τους έδωσε επίσης δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην εργασία και, στην επιλογή συζύγου. Απαγόρευσε στις γυναίκες να φορούν χιτζάμπ (μαντήλα) και  στους άντρες να έχουν μούσι.

Οι μουσουλμάνοι τον μισούσαν τόσο πολύ, που τον θεωρούσαν πράκτορα των Εβραίων, γιατί πίστευαν πως η μητέρα του και οι πρόγονοί του που ήταν Εβραίοι, τον επηρέασαν.

Ως το τέλος της ισλαμικής αυτοκρατορίας (ή Χαλιφάτου) το 1924, το Χαλιφάτο έζησε για 1.400 και έληξε λιγότερο από 100 χρόνια πριν.

Ως τη λήξη του Ισλαμικού Χαλιφάτου το 1924, 270 εκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλον τον κόσμο σκοτώθηκαν από το Ισλάμ. 270 εκατομμύρια ! Και δεν υπήρχαν τότε όπλα μαζικής καταστροφής, ούτε πυρηνικά! Ολοι αυτοί οι άνθρωποι σφαγιάστηκαν με το σπαθί!

Λιγότερο από 100 χρόνια πριν! Πόσοι από σας γνωρίζετε την ιστορία; Εμείς στην Αμερική αποτύχαμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας στην ιστορία. Πάρτε οποιοδήποτε παιδί μας 16-18 ετών και ρωτήστε το για τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν θα μπορούν να σας πουν καν τι έγινε! Γι αυτούς είναι αρχαία ιστορία, κι ας έχουμε ακόμη βετεράνους του Β΄Παγκόσμιου ανάμεσά μας! Τόσο λίγα ξέρουμε για την Ιστορία!

Το Χαλιφάτο έληξε το 1924. Οι άνθρωποι νόμισαν πως το Χαλιφάτο δεν θα μπορούσε ποτέ να αναστηθεί Οτι ποτέ δεν θα ξανάρθει. Αλλά δύο γεγονότα στη Μέση Ανατολή, στον τελευταίο αιώνα, έκαναν τους ισλαμιστές ικανούς να αναστήσουν το Χαλιφάτο.

Το πρώτο είναι η ανακάλυψη πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία. Πετρέλαιο που εμείς ανακαλύψαμε και, σαν βλάκες, τους επιτρέψαμε να το εθνικοποιήσουν. Το δεύτερο ήταν η άνοδος στην εξουσία του Αγιατολάχ Χομεϊνί, το 1979. Αυτό έδωσε στους ισλαμιστές τα χρήματα και την πνευματική κάλυψη, ώστε να βγουν στο προσκήνιο. Και οι άνθρωπο λένε: Α! Είναι φανατικοί (γουαχάμπι). Οι γουαχάμπι όμως δεν είναι διαφορετική αίρεση στο Ισλάμ. Ακολουθούν τα αυθεντικά κηρύγματα του Μωάμεθ, ζουν όπως ζούσε ο προφήτης τους. Να γιατί ούτε εσείς ούτε εγώ, ούτε άλλος «άπιστος» μπορεί να πατήσει στη Μέκκα. Γιατί, κατά τη γνώμη τους, είμαστε βρωμιάρηδες, γι αυτό δεν μας επιτρέπεται να πατήσουμε το πόδι, ούτε ο Πρόεδρος Ομπάμα, ούτε κανείς άλλος.

Πράγματι, η Αλ Κάιντα χρησιμοποιούσε τη Σαουδική Αραβία ως παράδειγμα επιτυχίας, για να στρατολογεί μέλη που να δείχνουν πως ο Αλλάχ ευλόγησε τη Σαουδική Αραβία, λόγω της προσκόλλησης των πολιτών της στις εντολές του Ισλάμ. Και σήμερα μιλάμε για τον ISIS. Ο ISIS δεν είναι καινούργια ανακάλυψη. Αυτός ανέστησε το Χαλιφάτο, που έληξε λιγότερο από 100 χρόνια πριν. Μόνο που παραείμαστε αδαείς κι απληροφόρητοι για να καταλάβουμε τι κάνει ο ISIS και γιατί το πετυχαίνει.

(συνεχίζεται…)